15.07.11

Enquete Ritueel Slachten

Verbod op onverdoofd ritueel slachten. Eens of oneens. Een ruime meerderheid van de Tweede Kamer heeft onlangs ingestemd met het wetsvoorstel dat de mogelijkheden voor onverdoofd ritueel slachten drastisch inperkt. Laat uw mening horen in deze Enquete en maak kans op 450 euro cash!

Klik hier

15.07.11

Enquete Blackberry Bold 9900

Ping er nu gratis op los met deze Blackberry Bold. Vul de Enquete in en win een Blackberry Bold 9900 en ook nog eens 450 euro om te besteden aan je abonnement, accessoires of apps. De eerste 100 deelnemers ontvangen een Blackberry hoesje.

Klik hier

10.04.09

Enquete Dell Notebook

Maak kans op een schitterende DELL Notebook met eigen kleurkeuze! Vul de Enquete, kies uw favoriete kleur in en profiteer van meer superdeals. De eerste 50 deelnemers ontvangen een gratis speakerset!

Klik hier

Enquete iPhone 5

Maak kans op een iPhone 5 Niemand weet nog precies hoe de iPhone 5 eruit komt te zien. Behoort u tot de eerste die weet hoe hij eruit komt te zien? Vul de Enquete in en maak kans op de iPhone 5. Gratis iPhone oordopjes voor de eerste 50 deelnemers.

Klik hier
 

Enquete UGGS

Doe mee met de UGGS Enquete en wie weet gaat u straks voor 450 euro Uggs shoppen! Wees er snel bij want de eerste 100 deelnemers ontvangen een gratis trendy sjaal!

Klik hier